Nekadašnji napadač Željezničara

Zajmović pred realizacijom inostranog angažmana!

Admin Čaušević

Dženan Zajmović je prošle sezone igrao za Željezničar i klub sa Grbavice je napustio kao slobodan igrač.

Zajmović je neko vrijeme bio slobodan igrač, a danas je dogovorio realizaciju inostranog angažaman, i to u Rumuniju, prenose tamšonji mediji.

Naime, ovaj 25-godišnjak će novoj sezoni nastupati za ekipu Poli Iasi koja je u provom kolu rumunskog prvenstva upisala minimalan trijumf nad ekipom Sepsi Sf. Gheorghe.

Trener Daniel Pancu se odlučio za Zajmovića jer smatra da nekadašnji član Željezničara i Travnika može pojačati konkurenciju jer je Andrei Cristea bio jedini napadač.

Prije potpisa ugovora Zajmoviću koji je jedno vrrijeme bio član hrvatskih klbuova Lokomtive i Sesveta preostaje da odradi ljekarski pregled.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.