UEFA danas ipak bez odluke za meč Maccabi - Željezničar

Sačekat će sa odlukom

UEFA danas ipak bez odluke za meč Maccabi - Željezničar

M. Šljivak

Evropska fudbalska federacija (UEFA) ipak neće danas donijeti odluku o utakmici Maccabi Haifa - Željezničar.

Ministarstvo zdravlja Izraela odlučilo je otkazati susret zbog prisustva koronavirusa kod fudbalera Željezničara, a preostalo je još da se oglasi UEFA .

Iako se očekivalo da će ta odluka donijeti danas, to se ipak neće desiti.  Donošenje konačne odluke je prolongirano i u narednim danima biće poznato šta je odlučila UEFA.

U opciji su tri scenarija. Da domaći slave službenim rezultatom 3:0, da gosti upišu službenu pobjedu istim rezultatom, te da se utakmica odigra u novom terminu.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Treća opcija je najizglednija. Ipak, morat će se sačekati oduka UEFA-a i navijači i igrači Plavih će još neko vrijeme biti u neizvjesnosti.

Delegacija Željezničara iz Izraela se vraća večeras.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

papagaj
Mali smo mi da se nama ide u korist, sve ste vidjeli sinoc
9 3
mosaljozemosaplavo
Da se utakmica igra u Sarajevu i da smo mi poslali kuci zidove, bilo bi 3:0 za njih ovako ce se igrati nova utakmica jer smo fildzan drzava.
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi