Uzaludno putovanje

Igrači Željezničara se spremaju za let, Stevanović na originalan način opisao boravak u Izraelu

Admin Čaušević

Višednevni izlet fudbalera Sarajeva u Izraelu bliži se kraju. 

Ekspedicija Plavih se nalazi na aerodromu u Tel Avivu i sprema se za polijetanje, a dolazak u Sarajevo je planiran za večeras.

Kako to obično biva fudbaleri Željezničara slobodno vrijeme provode na mobitelima, neki igraju igrica, neki se dopisuju, a neki su aktivni na društvenim mrežama.

Siniša Stevanović je poznat po domišljatim i simpatičnim objavama na Instagramu, a tako je bila i njegova objava sa aerodroma David Ben Goalian.

"I tako malo skoknusmo do Izraela i nazad", napisao je Stevanović uz fotografiju iz sale za čekanje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećanja radi, utakmica Maccabi - Željezničar je odgođena jer su u sarajevskom timu zabilježeni novi pozitivni slučajevi na koronavirus.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.