Može da bira

Neymar bez milosti prema djevojci: Lijepa Natalia dojurila je na Ibizu zbog druge žene

Midhat Šljivak
Teme:

Zvijezda PSG-a Neymar dane odmora koristi uživajući na Ibizi.

Brazilac je poveo kompletnu porodicu, ali ga to ne zaustavlja u ludom noćnom provodu.

Međutim, zanimljive scene dešavaju se u noćnim izlascima na Ibizi. Natalia Barulich, Neymarova djevojka nije bila sa njim, ali tu je bila jedna od bivših djevojaka.

Pjevačica Anitta ulovljena je sa Neymarom u provodu. Očigledno još uvijek imaju dobar odnos, ali sigurno da atraktivnoj Nataliji neće biti lako da vidi šta se dešava.

Neymara očigledno baš briga hoće li biti ljubomore jer on nema namjeru da se ozbiljno veže. Ipak, ubrzo je na Ibizu stigla i Natalia i nema dileme da će sada biti veoma žestoko ako se ove dvije djevojke sretnu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.