Kolašinac na meti Rimljana

Roma zamjenu za Kolarova pronašla u bh. reprezentativcu?

Edmir Škorić

Aleksandar Kolarov na pragu je potpisa za Inter i Roma će u potragu za novim lijevom bekom.

Očekuje se da iskusni srpski defanzivac pojača Inter što će Romu natjerati da krene u kupovinu novog lijevok beka, a prema pisanju portala LaRoma24.it, napravljen je pristup ka Seadu Kolašincu.

Bh. reprezentativac će sasvim sigurno napustiti Arsenal jer je jasno da je izgubio startno mjesto, ali 27-godišnji Kolašinac u ovom trenutku je navodno na pragu povratka u Njemačku.

Vjeruje da je odlučio da s vrati u Gelsenkirchen kako bi njemu i njegovoj porodici bilo lakše, posebno sada kada je postao otac, a u Schalkeu su odavno krenuli u realizaciju transfera.

Ipak, ostaje da se vidi da li će doći do preokreeta i da li će na kraju Kolašinac put Rima, gdje je trenutno i Edin Džeko, ali je upitno hoće li tu i ostati s obzirom da je sve bliže Juventusu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.