Čeka se Edin Džeko
Foto - EPA

Sve je dogovoreno, čeka se 'da'

Čeka se Edin Džeko

Midhat Šljivak

Kapiten Rome i reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko (34) nalazi se pred najvećim transferom u karijeri.

Bh. dijamant mogao bi u narednim danima postati novi član najvećeg italijanskog kluba Juventusa, a gotovo svi relevantni mediji na Apeninima pišu da je transfer već dogovoren i da se još čeka samo jedna stvar.

To je konačna odluka Edina Džeka. Bh. napadač će konačnu odluku donijeti ovog vikenda i samo je njegovo 'da' ono što se čeka u ovom transferu.

Ako Edin na kraju definitivno pristane na transfer, Roma će za njegove usluge inkasirati 10 miliona eura, a dodatna dva miliona će dobiti kroz razne bonuse.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Stara dama je Edinu ponudila iste uslove ugovora kao što ima Romi. Ostao bi u Torinu do ljeta 2022. godine, a godišnja plata mu je 7.5 miliona eura.

Svi čekaju da se javi Edin Džeko...

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bakac
Idi doktore zaokruzi karijeru..zasluzio si
13 0
Zulfikar
Amrina se pika ukoliko ona htjedne Dzeko bi presao i u FC Mogadišu a ne u jedan Juventus.
2 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi