Više nema dilema da odlazi

Zadnji ekser u kovčeg: Messi jutros zadao Barceloni posljednji bolni udarac!

Admin Čaušević

Već danima se drma Barcelonin svijet. Priča se samo o jednom. Ostaje li ili odlazi Lionel Messi. Svi se pitaju hoće li se desiti nezamislivo. 

Posljednja dešavanja govore da se Messi umorio od bolnih poraza u Ligi prvaka, već je odlučio da napusti Barcelonu i traži mirni razlaz s ponosom Katalonije.

Indicija o njegovoj definitivnoj odluci da napusti Barcu stigla je jutros. Messi je nepojavljivanjem na testiranju na koronavirus zabio zadnji ekser u kovčeg.

Svi igrači su pozvani na današnje testiranje. Prvi su stigli Jordi Alba i Martin Braithwaite, međutim ne i onaj koji se najviše čekao, kapiten i najbolji igrač ekipe, navodi Mundo Deportivo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Luis Suárez , Arturo Vidal, Ivan Rakitić, Samuel Umtiti i Junior Firpo su igrači na koje Ronald Koeman ne računa, ali očekuje se da se pojave na testiranju.

Koemanova era zvanično počinje u ponedjeljak prvim treningom, međutim kako sada stvari stoje završava i Messijeva što izuzetno boli navijače Barcelone.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.