Nije oduševio

Inter već prodaje Eriksena?

Edmir Škorić

Christian Eriksen je zimus došao kao veliko pojačanje u Inter, a već sada bi mogao da napusti klub.

Eriksen je imao tu i tamo dobrih izdanja u dresu Intera, no sveukupni dojam je da Danac nije odigrao na nivou očekivanja, a ostankom Antonija Contea, nije isključeno da će nekadašnji igrač Tottenhama napustiti Nerazzurre.

Uostalom, Inter radi na dovođenju Artura Vidala i ako Čileanac zaista dođe, Eriksen bi mogao biti na transfer listi. Međutim, Inter neće pošto poto prodati veznjaka i zahtijevat će barem 50 miliona eura.

To je ipak iznos koji neće privući druge klubove, ali vjeruje se da bi neki od engeskih timoav ipak mogli da krenu u pregovore s Interom i da uz određeni popust angažuju danskog reprezentativca.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.