Borja Valero neće dobiti novi ugovor

Španac uskoro slobodan igrač

Borja Valero neće dobiti novi ugovor

Iako je trener Antonio Conte pohvalio Borju Valera zbog njegovog stava i zalaganja tokom protekle sezone, iskusni Španac će vrlo vjerovatno jako brzo napustiti Inter.

Jedno vrijeme se vjerovalo da će 35-godišnjak dobiti novi ugovor, ali su se čelnici Intera izgleda predomislili.

Nerazzurri su odlučili krenuti u potragu za drugim opcijama, pa i Borja Valero može krenuti u potragu - za novim klubom. Španac će naime za par dana zvanično postati slobodan igrač.

Nekoliko klubova iz Serije A je već izrazilo interes za Valera.

Riječ je o klubovima poput Genoe i Parme, a ni povratak u Fiorentinu se ne može isključiti kao opcija za Valera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Borja Valero je u Inter došao upravo iz Fiorentine, prije tri godine za nešto manje od sedam miliona eura.

Riječ je o veznjaku koji je prošao omladinski pogon Real Madrida, dok je u seniorskoj karijeri nastupao za Mallorcu, Villarreal, WBA, Fiorentinu i Inter.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi