Na dobro znanoj destinaciji

HŠK Zrinjski od utorka u Međugorju

Momčad HŠK Zrinjski nije nastupala u ovom kolu Premijer lige.

Mostarski tim u 6. kolu Premijer lige 'kačila' je utakmica s liderom na ljestvici, ekipom Željezničara, no taj meč je odgođen zbog europskih obveza oba tima. 

Igrači Zrinjskog nakon uspješno apslovirane prve prepreke u Europa ligi dobili su nekoliko dana slobodno, a u utorak će tim skupa sa stručnim stožerom otputovati u Međugorje. Naravno, odredište se dobro znani tereni Sport centra Međugorje a tamo će Plemići boraviti nekoliko dana na mini pripremama koje će iskoristiti kao pripremu za utakmicu s timom Mladosti iz Doboj Kaknja koja ih čeka nakon reprezentativne pauze.

Zrinjski je nedavno raskinuo ugovor sa stoperom Draganom Lovrićem koji nije zadovoljio ukus Mladena Žižovića, a kako je i sam najavio šef struke mostarskog tima, nije isključeno da skoro u tim dođe još koje pojačanje. 

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.