Nasmijali su mnoge

Šou Nenada Lalatovića s novinarkom nakon pobjede protiv Partizana: "Znam da navijaš za njih..."

Endin Čaušević

Fudbaleri Vojvodine večeras su u nevjerovatnom meču pobijedili Partizan sa 3:2 u derbiju 6. kola Superlige.

Partizan je imao vodstvo u dva navrata u ovoj utakmici, ali je Vojvodina uspjela da dođe do preokreta i golom Stojkovića u 93. minuti meča slavi sa 3:2.

Ovu utakmicu obilježilo je skandalozno ponašanje trenera gostiju Save Miloševića koji je isključen nakon što je flašom gađao glavnog sudiju, a zatim je bijes iskalio i na mikrofonu pored terena.

Ono što je neobično jeste da je trener Vojvodine, Nenad Lalatović, bio poprilično smiren što nije čest slučaj. No, nakon utakmice jednostavno je morao napraviti šou i to s novinarkom Arene Sport.

Lalatović joj je poručio da zna da ona navija za Partizan, ali da mu je drago što mu je donijela večeras sreću. Ni ona nije ostala dužna Lalatoviću i imala je šta da kaže na njegove tvrdnje. No, njihov razgovor je nasmijao mnoge.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.