Nevjerovatne scene u Novom Sadu: Savo Milošević flašom gađao sudiju, pa nogom nabio mikrofon

Nezadovoljan sudijskim odlukama

Nevjerovatne scene u Novom Sadu: Savo Milošević flašom gađao sudiju, pa nogom nabio mikrofon

E. Čaušević

Fudbaleri Vojvodine večeras su na svom terenu nakon preokreta pobijedili Partizan sa 3:2 derbiju 6. kola srbijanske Superlige.

Meč u Novom Sadu će se još dugo pamtiti, a najviše po haosu kojeg je napravio trener gostujućeg tima Savo Milošević. On je bio bijesan na sudije ovog meča, a sve je počelo kada je Soumah u 43. minuti dobio crveni karton.

Milošević je tada htio da uleti na teren i obračuna se sa sudijom jer je bio nezadovoljan njegovim odlukama. Ipak, njegovi pomoćnici su uspjeli da ga smire, ali to nije dugo trajalo.

Naime, Milošević je ponovo počeo u 76. minuti da prigovara sudijama, a Jovanović mu je pokazao crveni karton nakon što ga je trener Partizana gađao flašom.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Kada je izlazio s terena Milošević se okrenuo prema loži i poručio "Neću više da šutim", a onda je bijes iskalio na mikrofonu koji je bio terena i nabio ga je nogom. Zaista nevjerovatno ponašanje trenera Partizana.

Top Komentari

Shex79
Gledajući Savino ponašanje, i ponašanje pojedinih trenera iz Srbijanske lige, jbt ovi naši treneri u premijer ligi u odnosu na njihove , baš prava gospoda
17 1
jassony
Poubijajte se genocidasi :)
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi