Ostat će Bayernov

Coman: Povratak u PSG? Dok je Neymar tamo, to je nemoguće

Edmir Škorić

Krilni nogometaš Bayerna Kinglsey Coman govorio je o mogućnostima da opet zaigra u Parizu.

Coman je bio junak Bayerna koji je u Lisabonu s 1:0 pobijedio upravo PSG i postao prvak Evrope, a krilni nogometaš sada je odgovarao na pitanje da li bi mogao da se vrati u Francusku.

"Teško je. Pogotovo ako je Neymar s lijeve strane, gotovo je nemoguće. Pariz nije dio mojih planova u karijeri. Imam, možda, osam do deset godina na visokoj razini, tako da ne mogu ništa nedvosmisleno reći. U glavi imam sjećanja na djetinjstvo. Imam dobra sjećanja na vrijeme provedeno u PSG-u", rekao je Coman, pa je dodao:

"PSG će mi uvijek biti najdraži klub. Ali za mene je bila ispravna odluka da odem, a možda i da nisam otišao, ne bih osvojio ovu Ligu prvaka", rekao je Coman za Telefoot.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.