Thiago će u Englesku, ali ne tamo gdje je želio
Foto - EPA

United ga spreman dovesti

Thiago će u Englesku, ali ne tamo gdje je želio

M. Šljivak

Thiago Alcantara već se nekoliko mjeseci povezuje sa prelaskom u Liverpool.

Sjajni španski veznjak odlučio je napustiti Bayern nakon sedam godina. Povezivao se konstantno sa Liverpoolom, ali čini se kako bi na kraju mogao završiti tamo gdje nije očekivao.

Manhcester United je taj koji pokušava završiti transfer 29-godišnjeg veznjaka. Spremni su platiti željenih 30 miliona eura i neće biti nikakvo čudo ako se transfer na kraju i desi.

Thiago je u proteklih sedam godina osvojio sve u Minhenu. Došlo je očigledno do zasićena i odlučio je da pokuša negdje drugo.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Imao je želju da to bude Liverpool. Ipak, United je spremniji da ga dovede i vidjet ćemo šta će se desiti u ovom slučaju.

Thiago je u dresu Bayerna odigrao 235 utakmica i postigao je 31 gol.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

poznati
Na jednoj objavi Bayern trazi 40mil. Na drugoj objavi 30mil trazi. Novinar na nivou
2 0
Mele
Kupice Ole sve, imace 10 veznjaka na terenu, Pogba, Fred, Tiago, Van de bek, Matic, Fernandes itd
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi