Ne zna za Sloveniju?!

Shaq O'Neill se možda samo šalio, ali Slovence je zaboljelo

Edmir Škorić

Goran Dragić imao je fantastičnu partiju protiv Milwaukee Bucksa i na kraju je uz Jimmyja Butlera bio ključan igrač u pobjedi Miami Heata.

Mnogi stručnjaci i košarkaša javnost dive se Dragiću, koji je uz Luku Dončića daleko najbolji ambasador svoje zemlje u svijetu.

Ali, čuveni Shaquille O'Neal pomalo se i našalio na račun Slovenije ili jednostavno nije, a svejedno je uvrijedio mnoge Slovence.

O Dragiću je govorio biranim riječima i pohvalio ga, ali rekao je, između ostalog, da je jedan od najboljih košarkaša i strijelaca u zemlji iz koje dolazi.

Kad ga je voditelj emisije pitao o kojoj se zemlji radi, Shaq je odgovorio: "Nemam pojma."

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.