Shaq smiruje euforiju oko Dončića: Fantastičan je, ali vidio sam ovo i ranije

O'Neal smiruje strasti

Shaq smiruje euforiju oko Dončića: Fantastičan je, ali vidio sam ovo i ranije

M. Šljivak

Luka Dončić odigrao je jučer fenomenalnu partiju za Dallas Maverickse protiv Los Angeles Clippersa.

Pogođeni šut za pobjedu i učinak od 43 poena, 17 skokova i 13 asistencija oduševili su ve, ali legendarni Shaquille O'Neal polako smiruje strasti i u razgovoru sa Charlesom Barkleyjem koji je Slovenca dizao u nebesa.

"Samo sam rekao da se malo spusti lopta. To je sve. Fantastičan je, ali vidio sam to i ranije", rekao je Shaq i nastavio je:

"Slušajte. Sve sam ovo vidio i ranije. Stephen Curry, James Harden... Vidio sam ovo prošle sedmice od čovjeka čije je ime Damian Lillard. Samo spustite loptu malo, to je sve", dodao je Shaq.

Dončić je ove sezone na prosjeku od 28.8 poena, 9.4 skokova i 8.8 asistencija po meču.

Top Komentari

mostarac
Da je Amer bila bi drukcija prica a tek da je crnac e onada bi bio svemoguci ...
8 1
realno_govoreci
Hahaha to to,is it becouse he is not black. Trebao bi debeli malo da provjeri bolje da li je ovo vidjao ranije. Njemu je 21 god i druga sezona u NBA ;)
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi