Mogao je zažmiriti i produžiti, ali nije: Shaquille O'Neal ima srce kao rijetko ko

Veliki gest

Mogao je zažmiriti i produžiti, ali nije: Shaquille O'Neal ima srce kao rijetko ko

A. Čaušević

Shaquille O'Neal je jedan od najpopularnijih košarkaških igrača ikada, a poslije penzionisanja postao je prepoznatljiv po svom dobrotvornom radu. 

Mnogi od nas su bili svjedoci neke saobraćajne nesreće, međutim realnost je da većina produži i nastavi put, a samo rijetki se zaustave kako bi pomogli.

O'Neal je i jučer pokazao da ima veliko srce. Tokom vožnje autoputem na Floridi vidio da je jedna žena imala nesreću nakon što joj je pukla guma.

Legendarni košarkaš je prišao vozilu, pomogao vozačici i ostao uz nju sve do dolaska policije. Gest koji zaslužuje samo pohvale.

Yesterday, Shaquille O'Neal was traveling through Alachua County on I-75 when he witnessed a crash. He stopped to check...

Posted by Alachua County Sheriff on Tuesday, July 14, 2020

Top Komentari

Tuzlasjever
Dovoljno je reci Shaq. Jedna od najvecih persona svih vremena
5 0
Keno
shaq je i sam policajac
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi