Njegovi zahtjevi su krivi

Dybala iznenađen slabim napretkom u pregovorima sa Juventusom

Ofanzivac Juventusa Paulo Dybala i njegovi predstavnici su, prema pisanju Gazzette dello Sport, iznenađeni manjkom napretka u pregovorima o novom ugovoru.

Navodi se da su Dybalini zahtjevi po pitanju plate zakočili pregovore iako se činilo da će se kompromis postići nakon što mu je Juventus ponudio 11 miliona eura po sezoni. Čini se da Argentinac ipak želi malo više.

Dybalin ugovor sa Juventusom ističe u junu 2022. godine, a kako bi izbjegao rizik da za "siću" izgubi Argentinca u narednom periodu, Juventus je krenuo u pregovore o produženju saradnje. Međutim, isti su praktično stali odmah po okončanju minule sezone i od tada slabo ima napretka.

Sam Dybala trenutno naporno radi kako bi se vratio u top formu nakon problema sa povredom, a Gazzetta dello Sport piše da ima želju dugoročno se vezati za Juventus. Navodno su i njemu samom dosadile priče o mogućem napuštanju Stare dame svakog ljeta.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.