Barcelona nema dileme

Messijev dres je u prodaji!

Midhat Šljivak

Barcelona nema namjeru da završi saradnju sa Lionelom Messijem.

Iako je argentinska zvijezda zatražila oslobađanje obaveza, rukovodstvo Barcelone uporno je u tome da on treba ostati i ponašaju se kao da je to već sigurna stvar.

Tako je danas najavljena prodaja dresova sa njegovim likom, a zatim je zvanični shop kluba ispunjen dresovima sa brojem 10 i imenom Messi.

Između 60 i 70 procenata dresova koji su u prodaji su Messijevi. Ako bi on otišao iz kluba to bio veliki udarac za klub koji bi izgubio ogroman novac od prodaje opreme.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Danas bi se trebao znati i epilog sastanka Jorgea Messija i predsjednika kluba Josepa Bartomeua, ali stav kluba je poznat i oni ne žele da Messi ode.

To su dokazali ovim potezom, no u svakom slučaju je kupovina dres sa brojem 10 trenutno veliki rizik.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.