Navijači Barcelone u nevjerici: Jorge Messi je rekao sve u nekoliko riječi

Leo je sve dalje od kluba

Navijači Barcelone u nevjerici: Jorge Messi je rekao sve u nekoliko riječi

Midhat Šljivak

Jorge Messi doputovao je danas u Barcelonu kako bi obavio pregovore sa čelnicima kluba o odlasku njegovog sina Lionela.

Leo Messi je nedavno objavio kako ne želi više nositi dres Barcelone i da je spreman na odlazak, te je u klub poslao dokumente kojima ih je obavijestio da želi otići.

Međutim, Barcelona ne želi pustiti Messija. Smatraju da on ima validan ugovor, pa je zbog toga Jorge stigao u Barcelonu kako bi sa Josepom Marijom Bartomeuom danas riješio sve dileme.

Španski novinari su 'uhvatili' Jorgea na nekoliko trenutaka i on je saopštio da će Leo veoma teško ostati član Barcelone.

"Teško da će ostati", rekao je Jorge i o eventualnom prelasku u Manchester City i razgovoru sa Pepom Guardiolom je rekao:

"Nisam razgovarao sa Pepom ni sa bilo s kim", istakao je Jorge i još jednom je o budućnosti svog sina u Barceloni rekao:

"Teško, teško".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Čini se kako je došlo vrijeme za rastanak.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Armin29
Audi jbt stisnu me u pluca
5 2
ElComandante
Covjek hoce da ima samsu za lp u barci moze samo individualne trofeje uzimat
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti