Kraj epizode na Otoku

Igrač Arsenala pred potpisom za Fiorentinu

S. Grebović

Na Emiratesu uveliko se radi na kreiranju igračke križaljke za narednu sezonu.

Čini se da će u crenom dijeli Londona ovog ljeta biti baš prometno. Topnici su  doveli Williana iz Chelseja i Gabrijela iz Lillea, a sada je Arteta odlučio i da se riješi nekih igrača.

Kolašincu bi se na izlaznim vratima Emirata uskoro mogao pridružiti i Urugvajac Lucas Torreira koji je veoma blizu dogovora sa Fiorentinom. 

Fudbaler koji je odigrao 39 utakmica u prethodnoj sezoni je imao problem sa povredom, ali mu je pauza zbog koronavirusa došla kao 'kec na 10' i pomogla da zaigra za Arsenal i na kraju sezone.

Mediji u Italiji prenose da je Fiorentina za njegovu pozajmicu platila 8 miliona eura, a da ukoliko želi može da ga zadrži i nakon sezone za dupli iznos pomenutog novca.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.