Još jedan njemački klub želi Seada Kolašinca
Foto - Instagram

Spremni su ga dovesti

Još jedan njemački klub želi Seada Kolašinca

M. Šljivak

Sead Kolašinac mogao bi do kraja prelaznog roka napustiti redove londonskog Arsenala.

Bh. defanzivac jedan je od nekoliko fudbalera koje je rukovodstvo tima iz Londona spremno prodati, a Sead se u proteklom periodu povezivao sa Romom i Schalkeom.

Međutim, iako je Kolašinac zbog porodice spreman da se odrekne poprilično velikog dijela plate kako bi se vratio u Schalke, problem predstavlja odšteta koju traži Arsenal i koju Schalke ne može platiti.

Tim iz Gelsenkirchena je u ogromnim dugovima. Ne mogu sebi priuštiti razbacivanje novca, pa je za sada jedina opcija dogovor sa Arsenalom oko plate i dolazak reprezentativca BiH na posudbu.

Situacija oko ovog transfera je još neizvjesna. Planove Schalkeu planira pokvariti još jedan bundesligaš, a to je Bayer iz Leverkusena.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bild tvrdi da su Apotekari također zainteresovani za bh. fudbalera. Oni za razliku od Schalkea nemaju nikakvih problema što se tiče financija i vrlo lako mogu otkupiti njegov ugovor.

Ostaje nam da vidimo šta će Kolašinac na kraju odlučiti, ali očigledno da je njemu povratak u Njemačku jedini izbor.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

miki30
Mislim da bi Leverkusen bio odličan klub za Seju. Fina ekipa, pojačali se već sa par kvalitetnih igrača, boriće se za Evropu, možda čak i za prva 4 mjesta u Bundesligi.
4 1
IzgubljeniSlon
Šta ti Šljivak znaš šta je njemu očigledno? To je isto kao kad bih ja rekao da si ti očigledno promašio profesiju. Bezveze , jel' da?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi