Sve za dobru fotografiju

Javnost žestoko kritikovala Wandu zbog neprimjerenog ponašanja prema svom sinu

Endin Čaušević

Mauro Icardi i Wanda Nara trenutno se nalaze na odmoru na Ibizi sa svojom porodicom pred početak priprema za novu sezonu.

Icardi će se uskoro pridružiti PSG-u na pripremama za novu sezonu, a prethodnih dana s porodicom uživa na Ibizi. Naravno, Icardi je iznajmio luksuznu jahtu na kojoj imaju sve što mogu da zamisle.

Međutim, ovaj put porodica Icardi našla se na udaru javnosti i to zbog ponašanje Wande. Poznato je da Wanda voli objavljivati golišave fotografije na Instagramu, te da ponosno pokazuje svoje tijelo.

Ipak, sada su se pojavile fotografije koje su uznemirile javnost i mnogi su žestoko kritikovali Icardijevu suprugu.

Naime, ona je koristila svog sina kako bi pozirala, a on je bio zadužen da je slika. Wanda je pozirala i u pozama koje baš nisu primjerene, a slika koja joj se najviše svidjela na kraju je završila na Instagramu.

No, svi su žestoko kritikovali Wandu i poručili joj da se ne smije tako ponašati pred djecom i posebno od njih tražiti takve stvari. Italijanski mediji su išli i tako daleko da su poručili da tek sad shvataju šta je njen bivši suprug Maxi Lopez pokušao reći kada je u pitanju Wandino ponašanje prema njihovov djeci.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.