Upoznajte ljepoticu kojoj je Wanda mentor: Nije čudo što je golman lud za njom

Alba Silva privlači pažnju

Upoznajte ljepoticu kojoj je Wanda mentor: Nije čudo što je golman lud za njom

M. Šljivak

Lijepe žene nisu rijetkost u svijetu fudbala.

Gotovo svaka zvijezda svjetskog fudbala pored sebe ima istinsku ljepoticu, ali i među njima postoje one koje se izdvajaju.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CAdZOxcIW4M/[/instagram]

Među najzgodnijim djevojkama fudbalera defnitivno je Alba Silva, izabranica španskog golmana Sergija Rica iz PSG-a.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CEljue_ouo7/[/instagram]

Atraktivna Španjolka veoma je popularna na društvenim mrežama. Nije nikakvo čudo što je to tako jer se radi o zaista zgodnoj djevojci, jednoj od najzgodnijih žena fudbalera.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CEJ3UtcIvMB/[/instagram]

Vrijeme u Parizu Alba često provodi sa Wandom Narom. Ona joj je neka vrsta mentora, ali po izgledu je ona Argentinku odavno premašila.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CDSCY48IBOk/[/instagram]

Alba ima zanimljivog mentora i ko zna, možda ona u budućnosti preuzme brigu o karijeri svoga izabranika, kao što je to Wanda učinila u slučaju Maura Icardija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.