Rudar bolji od Vis Simm-Baua

Mehanović: Hrabrom, čvrstom i odgovornom igrom stigli smo do pobjede

Admin Čaušević

U derbi susretu 5. kola Prve lige FBiH Rudar Kakanj je poslije preokreta pobijedio Viss Simm-Bau sa 2:1.

Trener Rudara Bećir Mehanović je poslije utakmice za SportSport.ba kazao kako su njegovi momci hrabrom, čvrstom i odgovornom igrom uspjeli slaviti.

"Izuzetno teška utakmica. Simm Bau dokazao što je u vrhu tabele, pokazali su zašto su bili bez poraza, ekipa koja se nadigrava. Bez obzira što smo mi igrali na domaćem terenu imali su inicijativu i posjed", rekao je Mehanović te nastavio:

"Hrabrom, čvrstom i odgovrnom igrom preokrenuli smo rezultat. Bili smo u teškoj pozicjii, nesretno primili gol, uspjeli smo se vratiti, prvenstveno zahvaljujući želji mojih igrača. Više hrabro nego spretno, ali hvala Bogu uspjeli smo pobijediti."

"Imali smo jedan poraz, u ostalim mečevima uspjeli smo izvući pozitivne rezultate, nadam se da će tako i ostati."

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.