Ostao u svlačionici na poluvremenu

Kovačević osjetio bol u predjelu mišića primicača noge!

Adnan Beganović

Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras je u Moldaviji u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo remizirala sa domaćom selekcijom (1:1).

Nakon pobjede nad Velsom izabranici Slobodana Starčevića bili su na dobrom putu da dođu do nova tri boda.

Poveli su u 50. minuti pogotkom Amara Beganovića kojem je asistira Zinedin Mustedanagić, no u samom finišu meča domaći su s penala poravnali za konačnih 1:1.

Na golu našeg mladog tima stajao je Vladan Kovačević, no na poluvremenu je ostao u svlačionici.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kako smo uspjeli neslužbeno saznati, Kovačević je osjetio bol u predjelu mišića primicača noge, odnosno aduktora pa stručni štab nije htio rizikovati.

Po povratku u Bosnu i Hercegovinu ljekarski tim aktuelnog prvaka Sarajeva će detaljnim pregledima utvrditi o kakvoj se zapravo povredi radi nakon čega će biti jasno da li će Vinko Marinović moći na Kovačevića računati u duelu sa Borcem koji je na rasporedu u petak.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.