Navijače Sarajeva zabrinuo potez selektora  Starčevića

Kovačević povrijeđen?

Navijače Sarajeva zabrinuo potez selektora Starčevića

E. Škorić

U toku je utakmica kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i U21 reprezentacija BiH vodi s 1:0 u Moldaviji.

Golom Amara Beganovića u 50. minuti Zmajići su stigli do prednosti i imaju priliku da upišu još jednu jako važnu pobjedu i da ostanu u igri za EP.

Defanzivcu Slobode je kod gola asistirao Zinedin Mustedanagić, što raduje i navijače Sarajeva, ali ih ujedno brine činjenica da je na poluvremenu teren napustio Vladan Kovačević.

Starčević je odlučio umjesto mladog golmana bordo tima ubaciti Zlomislića, a navijači bh. prvaka strahuju da je riječ o nekoj ozbiljnijoj povredi. Više detalja sasvim sigurno bit će objavljeno nakon što se završi ova utakmica.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećamo, Sarajevo već u petak dočekuje Borac u derbiju kola.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

ratip irats
E jest Vam vijest. Sve za klik!!
1 3
Tas14
Amo se išta desi neka Dizdarević brani
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi