Trener FK Sarajevo

Marinović optimističan pred Borac: Rival je kvalitetan, ali mi imamo dobro samopouzdanje

Midhat Šljivak

FK Sarajevo sutra u 7. kolu Premijer lige BiH dočekuje ekipu Borca.

Derbi kola donosi novi izazov za tim Vinka Marinovića, a trener Bordo tima ističe da se ekipa dobro spremila za ovaj susret.

"Čeka nas meč sa ekipom punom iskusnih igrača i koja nije mijenjao puno sastav. Mi smo radili dosta dobro u pauzi, uspjeli smo se odmoriti i maksimalno kvalitetno pripremiti za Borac i za preostali dio takmičenja, koji će biti dosta zahtjevan. Imamo dobro samopouzdanje pred ovaj meč i nadam se da ćemo odigrati dosta dobro", rekao je Marinović.

Nije trener Sarajeva imao sve igrače na raspolaganju u pauzi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Bili smo bez tih šest igrača, ali to je tako kada je upitanju reprezentativna pauza. Na nekim mjestima imamo rješenja i svježine i njih ćemo pokušati osvježiti za ovu utakmicu, a što se tiče ostalih, svi su spremni."

Susret Sarajevo - Borac igra se od 20 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.