Da li će Kovačević biti spreman za duel s Borcem? Sutra će sve biti jasnije

Golman Sarajeva ima problema s povredom

Da li će Kovačević biti spreman za duel s Borcem? Sutra će sve biti jasnije · Saznajemo

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva u petak igraju na svom terenu protiv Borca derbi sedmog kola Premijer lige.

Nakon reprezentativne pauze nastavlja se Premijer liga i to velikim derbijem kojeg u petak na Koševu igraju Sarajevo i Borac. No, Vinko Marinović našao se u problemima zbog povrede golmana Vladana Kovačevića.

Kovačević ima povredu aduktora koju je zadobio jučer na meču mlade bh. reprezentacije na gostovanju protiv Moldavije.

Kako neslužbeno saznajemo, povreda ne izgleda da je ozbiljnije prirode, a mladi golman Sarajeva, također neslužbeno, sutra će pokušati trenirati i ukoliko ne bude problema branit će. No, ako bude osjećao bol bit će urađene dodatne pretrage.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećamo, utakmica između Sarajeva i Borca igra se u petak u 20 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hzsg
Svejedno je, ko god branio i pored Mujića koji ce istrcati u plavom dresu da sudi i pored Topalovića dokazanog štrumfa, TRI BODA OSTJU U SARAJEVU. Naprjed ŠAMPIONI.
4 1
bazaorao
Bistrik87 brani ti
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi