Teško da će biti kupovine

Barcelona će pokušati dogovoriti posudbu Hectora Bellerina

Barcelona će pokušati dogovoriti posudbu desnog beka Arsenala Hectora Bellerina, s obzirom da finansijska situacija na Nou Campu nije najbolja, piše Marca.

Navodno je plan Barcelone da proda Nelsona Semeda jedinog "pravog" desnog beka u ekipi, te da ga zamijeni Bellerinom.

Međutim, Barcelona trenutno nije sigurna da ima dovoljno novca da pokuša osigurati Bellerinov trajni transfer, pa će prvo pokušati dogovoriti jednosezonsku posudbu s Arsenalom.

Tek ukoliko Arsenal odbije slanje Bellerina na posudbu, Barcelona će posegnuti duboko u klupsku kasu i pokušati kupiti desnog beka. Međutim, ne vjeruje se da je Barcelona u ovom trenutku u mogućnosti izdvojiti više od 25 miliona eura za Bellerina.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.