Predsjedniku Barcelone bi bilo bolje da se nije pojavio na ulici

Trpio je silna dobacivanja i uvrede

Predsjedniku Barcelone bi bilo bolje da se nije pojavio na ulici

M. Šljivak

Predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu pojavio se danas po prvi put u javnosti nakon svih problema sa Lionelom Messijem.

Messi je Bartomeua označio kao glavnog krivca zbog toga što je tražio odlazak iz kluba. Argentinac je predsjedniku stavio metu na leđa i on je danas omražen kod navijača.

Nije ni prije bio previše omiljen, ali nakon Messijevih medijskih nastupa u kojima je jasno tražio da Bartomeu ode, stav navijača kluba je jasan - žele da ode.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Danas se Bartomeu nakon dugo vremena po prvi put pojavio u javnosti, ali nakon svega bolje da nije izlazio iz kuće. Dobio je žestoke uvrede i jasnu poruku da navijači žele njegov odlazak.

On će barem još nekoliko mjeseci biti na poziciji predsjednika jer su klupski izbori raspisani za mart naredne godine.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi