Ronald Koeman pred upravu Barce stavio spisak sa četiri igrača

Želi pojačanja

Ronald Koeman pred upravu Barce stavio spisak sa četiri igrača

E. Škorić

"Te igrače želim u timu", poručio je Ronald Koeman upravi Barcelone.

La Liga će početi u subotu, ali Barcelona će imati dodatne četiri sedmice za dovođenje pojačanja. Novi trener Katalonaca Ronald Koeman će, prema pisanju Marce, inzistirati na dovođenju četvorice igrača.

Prvca meta je krilni napadač Lyona Memphis Depay, zatim njegovi sunarodnjaci Georginio Wijnaldum iz Liverpoola, koji igra na poziciji Miralema Pjanića, te štoper Stefan de Vrij iz Intera, kao i još jedan defanzivac Eric Garcia iz Manchester Cityja.

Depay i Wijnaldum se već neko vrijeme povezuju s Barcelonom i ulaze u posljednju godinu ugovora i vrlo je moguće da ih klubovi prodaju u Kataloniju. I mladi Garcia bi trebao biti na prodaju zbog slične situacije, a dolazak De Vrija iz Intera nije baš najrealniji u ovom trenutku.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Za sada je došao samo Miralem Pjanić u zamjenu za Arthura, dok je otišao Ivan Rakitić. Na spisku Barcelone sada je čak 37 igrača, no očekuje se da klub proda veći broj igrača do početka sezone.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zvjezdan10
Tako i jest. Treba im minimalno 2 stopera, a ako je istina da planira da igra 4231 znači da ima mjesta i za Depaya a i za centralnog veznog tj. Wijnalduma. Meni je jedino glupo što kao eto po vama on ganja samo holanđane sad.
2 0
miki30
Hahhah čuj Koeman stavio listu želja. Pa ove iste igrače vi evo pola godine selite na Camp Nou, dakle prije ovog trenera.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi