Premiership se vraća s novim TV licima

Debituje danas na Anfieldu: Zaboravite na Dilettu jer će vas voditeljica Leedsa oboriti s nogu

Endin Čaušević

Nova sezona engleskog Premiershipa danas konačno počinje, a prvi meč igraju londonski klubovi Fulham i Arsenal.

Klubovi u Engleskoj nisu imali mnogo vremena za odmor nakon što je prošla sezona završena prije nešto više od mjesec dana. Već danas se igra prvo kolo nove sezone, a sve počinje utakmicom Fulhama i Arsenala.

Nešto kasnije na teren će i aktuelni prvaci igrači Liverpoola koji će na Anfieldu ugostiti povratnika u društvo najboljih Leeds United. Leeds se konačno uspio vratiti u Premiership gdje mu je realno i mjesto, te se svi nadaju da će se tu zadržati što duže.

Utakmice Leedsa mnogi jedva čekaju, a jedan od glavnih razloga za to je i njihova novinarka Emma Louise Jones. Emma je oduševila sve kada se pojavila na Leeds United TV i važi za jednu od najzgodnijih novinarki u svijetu fudbala.

I ona će danas imati svoj debi u Premiershipu jer će izvještavati s Anfielda, a mediji u Engleskoj su joj posvetili dosta pažnje danas. Mnogi su poručili da će sve biti u sjeni zanosne Emme, te da igračima Liverpoola i Leedsa neće biti lako da se fokusiraju samo na utakmicu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.