Nije zadovoljan

Lucas Hernandez javno nagovijestio odlazak iz Bayerna

Edmir Škorić

Francuski nogometni reprezentativac i defanzivac Bayerna Lucas Hernandez nagovijestio je transfer iz redova njemačkog prvaka.

Hernandez nije zadovoljan statusom u Bayernu i u razgovoru za Telefoot je to javno priznao.

"Imam još četiri godine ugovora s Bayernom, ali ako situacija nastavi biti ovako komplicirana, vidjet ćemo", kazao je Hernandez.

Francuz je prošlog ljeta u Bayern stigao iz Atletica za 70 miliona eura, ali vjerovao je i očekivao daleko veći prostor za igru u prvoj sezoni u kojoj je, opet se može i time pohvaliti, osvojio Ligu prvaka, Bundesligu i Kup Njemačke.

On je jedan od nekolicine igrača Bayerna koji nemaju jasan status. Tu je i Thiago Alcantara, koji se i dalje povezuje s Liverpoolom i Manchester Unitedom, ali još uvijek se ništa konkretno nije poduzelo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.