Prednost članovima

FK Sarajevo otkrio plan: Ko će do karata u slučaju povratka navijača?

Samir Mlaćo

Od narednog kola moguć je i povratak navijača na tribine stadiona u Premijer ligi naše zemlje.

Zvanična odluka se još uvijek čeka, no sve je izvjesnije da tribine više neće zjapiti prazne.

U FK Sarajevo su već predstavili plan ukoliko se to desi.

Prednost pri kupovini karata imat će članova kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Navijači koji posjeduju Naša zakletva člansku karticu direktno su pomogli radu kluba u tekućoj godini, te na taj način osigurali svoje mjesto na tribini kada uslovi za to budu ispunjeni. Kupovina pojedinačnih ulaznica bit će moguća isključivo u BORDO Fan Shopu uz člansku karticu, a jedan član će moći kupiti jednu kartu. Pored aktivnih članova, pojedinačne ulaznice moći će kupiti i navijači koji se tek učlane ili obnove svoje članstvo.

U slučaju da aktivni članovi ne kupe sve dostupne ulaznice obavit će se slobodna prodaja po principu jedan kupac - jedna ulaznica", istakli su iz FK Sarajevo putem službene stranice.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.