Fantastičan pogodak

Španac je zbog pasa lutalica napustio Želju i BiH, a sada zabija iz kornera

Samir Mlaćo

Španski internacionalac Javier Hervas svojevremeno je kao veliko pojačanje najavljen na Grbavici.

Ipak, nije se Hervas snašao, pa je odlučio brzo i napustiti našu zemlju. Kazao je da je to učinio zbog straha na ulicama Sarajeva.

"Odlučio sam da odem, jednostavno mojoj supruzi se nije svidio život u Sarajevu. Dok smo šetali sa svojim psom napale su nas lutalice i od straha supruga je željela da se vratimo u Španiju. Nakon što sam razgovarao sa klubom pustili su me uz obeštećenje, a moram priznati da mi je žao što je na kraju došlo do ovoga. Želim se zahvaliti klubu na podršci, osoblju, navijačima i naravno sada već bivšim saigračima", kazao je Hervas u razgovoru za SportSport.ba 20.07. 2016. godine.

Četiri godine kasnije Hervas nastupa u Finskoj i ide mu sjajno.

U pobjedi svoje Honke nad Ilvesom 3:2, postigao je jedan pogodak, ali nesvakidašnji.

Hervas je izveo korner, a lopta sve iznenadila i završila u mreži.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.