Sarajevo gostuje Olimpiku

Marinović: Igramo tri meča u sedam dana, ali imamo veliki izbor igrača i spremni smo

Endin Čaušević

Fudbaleri Sarajeva sutra igraju u gostima protiv Olimpika zaostalu utakmicu četvrtog kola Premijer lige BiH.

Ovaj meč ranije je odgođen zbog nastupa bordo tima u Evropi, a isti će biti odigran sutra na Otoci. Oba tima u dobrom raspoloženju dočekuju ovu utakmicu jer je Sarajevo u prošlom kolu bilo bolje od Borca (4:2), dok je Olimpik sa 2:1 savladao Velež.

Pred sutrašnji meč na Otoci govorio je trener Sarajeva, Vinko Marinović, koji je izjavio da utakmicom protiv Olimpika njegov tim lagano ulazi u raspored gdje će u sedam dana odigrati tri meča.

"Igramo tu zaostalu utakmicu protiv Olimpika i sada ulazimo polako u jedan raspored gdje igramo subota-srijeda-subota, odnosno imamo tri utakmice u nedjelji. Međutim, imamo širok roster i jedan veliki izbor igrača tako da ćemo sigurno spremni dočekati tu utakmicu", rekao je Marinović i dodao.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Što se tiče ti nekih kadrovskih problema jedino imamo problem s Miličevićem koji je dobio jedan udarac u predjelu rebara, ali na svu sreću nije došlo do nikakvog loma ili napuknuća, ali ćemo vidjeti da li će on nastupiti u ovoj utakmici koja je ispred nas".

Treba dodati da se sutrašnji meč između Olimpika i Sarajeva igra od 16:30 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.