Danas će odraditi prvi trening

Novo pojačanje u FK Sloboda

Samir Mlaćo

FK Sloboda danas je dobio novo pojačanje. U Tuzlu je stigao 24-godišnji golman Luka Kukić.

“Ponosan sam što sam potpisao ugovor sa velikim klubom kao što je FK Sloboda čija nam je historija svima poznata. Jedva čekam da se priključim ekipi i počnem sa treninzima i da dokažem zašto sam doveden. Upoznat sam sa ekipom. To je jedan mlad i perspektivan tim. Drago mi je što ću biti dio tima. Znam šta Sloboda znači za fudbal u Bosni i Hercegovini”, izjavio je Kukić za zvaničnu stranicu FK Sloboda.

Na Tušanj Kukić dolazi kao slobodan fudbaler, a prethodno je nastupao za Korona Kielce, Osijek, Split, Imotski i Posušje. U ponedjeljak je odradio ljekarske preglede, a danas će se pridružiti ekipi na prvom treningu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.