Sve je bilo dogovoreno

"Posebni" u akciji: Mourinho "ukrao" veliko pojačanje Manchester Unitedu

Esmer Oštraković

Mourinho je odlučio da pokuša ukrasti veliko pojačanje Manchester Unitedu, a kako javljaju engleski mediji uspio je u tome.

Naime, iako je skoro sve bilo dogovoreno između Reguilona i Manchester Uniteda, Mourinho je odlučio da u posljednji trenutak "namami" igrača u svoj klub.

Za njega nema mjesta u Real Madridu, a očekivalo se da će u narednim danima sve biti završeno sa Manchester Unitedom.

Ipak, Mourinho je kako navode engleski mediji, uspio da nagovori Reguilona da pređe u Tottenham, te će sve ubrzo biti zvanično.

Većinu informacija prenio je poznati engleski novinar David Ornstein, te ostaje da vidimo za koji klub će na kraju potpisati Reugilon.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.