Rose je najbolje osjetio Mourinhovu brutalnost: Šokirao se dok je gledao TV!

Nevjerovatna stvar

Rose je najbolje osjetio Mourinhovu brutalnost: Šokirao se dok je gledao TV!

E. Oštraković

Danny Rose je do dolaska Josea Mourinha u Tottenham bio regularan prvotimac, ali je izgubio svoje mjesto u početnom sastavu.

Da stvar bude još gora po njega, Mourinho na njega ne računa, te će on ubrzo biti bivši u ovom klubu.

Naime, on je još pred kraj prošle sezone tražio da igra više, ali mu njegov trener to nije dopustio, a sada će biti stavljen na transfer listu.

Razlog je taj što Mourinho uz njega ima još dva lijeva beka, a njemu pretjerano i ne vjeruje, te smatra da je višak.

Ipak, Mourinho to nije htio saopštiti svom igraču, nego je na Rose sve saznao gledajući TV, te je bio šokiran.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naime, Rose je čak izgubio i broj u Tottenhamu, te nikako nije registrovan za novu sezonu, ali mu to niko iz kluba nije rekao, nego je sve saznao dok je gledao Tv.

Iznenada je krenuo prilog baš o njemu i tome kako se na njega ne računa u Tottenhamu, a navodno je odmah pozvao Mourinha, te se žestoko posvađao sa njim.

Top Komentari

ISTINA
Ništa čudno od Murinja,već je raz****o Totenham sa kojim je Pochetino igrao perfektno dok mu nisu počeli postavljati klipove da ga otjeraju.Jose Mourinho je pročitana knjiga.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi