Trener Sarajeva nakon Olimpika

Marinović: Teško je bilo razviti igru po ovakvom terenu, ali najbitnija su tri boda

Endin Čaušević

Sarajevo je danas pobijedilo u gostima Olimpik sa 3:1 u zaostaloj utakmici 4. kola Premijer lige.

Bordo tim je uspio bez većih problema da dođe do tri boda i tako preuzme vrha tabele Premijer lige.

Nakon meča oglasio se i trener gostujućeg tima Vinko Marinović koji se osvrnuo na igru svog tima.

"Znali smo da će biti teška utakmica i bila je, po teškom terenu je bilo teško razviti igru, ali u svakom slučaju uspjeli smo doći do tri boda i to je najbitnije. Čestitam igračima na još jednoj pobjedi", rekao je Marinović za Arena Sport nakon meča, te se osvrnuo i na činjenicu da će meč 3. pretkola EL igrati na Bilinom Polju, a ne Koševu.

"Mi imamo još utakmicu u prvenstvu u Tuzl iprotiv Slobode i tek poslije toga ćemo razmišljati o nastupu u Evropi. Morat ćemo se prilagoditi terenu u Zenici i to ćemo sigurno uraditi".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.