Sjajno se vratio

Hebibović prekinuo ligaški post dug 12 mjeseci!

Admin Čaušević

Izuzetno težak period je definitivno iza Anela Hebibovića. 

Nakon više od 12 mjeseci Hebibović je postigao prvi gol u Premijer lige. Post dug godinu krilni napadač je prekinuo protiv Olimpika.

Iskusni krilni fudbaler u Premijer ligi je posljednji put strijelac bio u sarajevskom derbiju krajem augusta 2019. godine protiv Željezničara kada je zabio u prvoj minuti, ali je Sarajevo izgubilo taj meč s 5:2.

U međuvremenu Hebibović je doživio tešku povredu križnih ligamenta, oporavak je trajao nekoliko mjeseci, ali spreman je da se vrati na velika vrata.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj 30-godišnjak je u trijumfu nad Olimpikom s 1:3 postigao treći gol za aktuelnog prvaka BiH te tako nagovijestio povratak u velikom stilu.

Inače, ovo je Hebiboviću bio drugi nastup u ovoj sezoni jer je i protiv Radnika iz Bijeljine dobio priliku za igru. Ukoliko ovako nastavi nema dileme da će na slatke muke staviti Vinka Marinovića.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.