Promjena na vrhu liste strijelaca nakon meča na Otoci

Promjena na vrhu liste strijelaca nakon meča na Otoci

E. Čaušević

FK Sarajevo danas je u zaostalom meču 4. kola Premijer lige slavio na Otoci protiv Olimpika sa 3:1.

Bordo klub je očekivano uspio da dođe do tri boda protiv gradskog rivala, te tako preuzme vrh tabele. Sarajevo ima 17 bodova i dva više od Željezničara koji ima meč manje u odnosu na klub s Koševa.

Meč na Otoci obilježio je sjajni Benjamin Tatar koji zaista igra u odličnoj formi. Tatar je u pobjedi svog tima uspio da zabije dva gola, te preuzme vrh liste strijelaca.

Tatar je trenutno najbolji strijelac Premijer lige sa šest postignutih golova, a iza njega je igrač Željezničara, Mustafa Mujezinović, koji je zabio pet pogodaka.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Treću poziciju dijele dvojica igrača sa po četiri gola, a to su Obren Cvijanović (Velež) i Stojan Vranješ (Borac). Po tri zabili su Husejinović, Jurilj, Nikolić, Osmanović i Ziljkić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi