GSP Stadion u Nicosiji

Zrinjski igra 3. pretkolo Europa lige

Apoel i Zrinjski igrat će na GSP stadionu a pravdu će dijeliti Poljak Stefanski

Nakon što je Zrinjski prošao u Ljubljani Olimpiju (3:2) i izborio treće kolo kvalifikacija za Europsku ligu, definitivno je postalo jasno da će hercegovački derbi biti odgođen. 

Utakmica između Zrinjskog i Širokog Brijega trebala se igrati u ponedjeljak u večernjem terminu,
ali pošto Plemići već u srijedu moraju biti na Cipru, bit će određen novi termin. Mostarci na Cipar putuju najvjerojatnije u srijedu, a utakmica protiv favoriziranog Apoela bit će u večernjem terminu.

Igrat će se na GSP Stadionu na kojem igraju Apoel i Omonia, ali i ciparska reprezentacija.
Gledatelja, dakako, neće biti, a utakmicu će suditi 43-godišnji Poljak Daniel Stefanski.
Iskusni Poljak na međunarodnoj listi je od 2013. godine, a prošle sezone sudio je i tri utakmice grupne faze u Europskoj ligi. Prošle godine sudio je i utakmicu kvalifikacija za Euro u kojoj je BiH izgubila 0:2 kod Finske.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.