Na Instagramu uvijek veselo

Pjanić se pohvalio prvim nastupom za Barcu, očekivano je stigao komentar Misimovića

Edmir Škorić

Miralem Pjanić sinoć je u susretu Barcelona - Elche (1:0) odigrao 29 minuta i tako prvi put nastupio za svoj novi tim.

Pjanić je zbog koronavirusa propustio početak priprema s Barcelonom, došao je kasnije, pa nije dovoljno ni trenirao. Tek jedan puni trening pred ovaj prijateljski meč, ali Ronald Koeman je ispunio obećanje i našem veznjaku dao priliku da 'osjeti teren'.

"Sretan sam zbog mog prvog nastupa na Camp Nou", napisao je Pjanić uz fotografiju na Instagramu, pa su uslijedili brojni komentari, a kao i obično, aktivan je bio i bivši bh. reprezentativac Zvjezdan Misimović.

"Dobro ti stoji, nema šta", napisao je Misimović.

Potražite više informacija na temu La Liga:

I sa zvaničnog profila Barcelone upućen je ohrabrujući komentar za Miralema: "Prva od mnogih", poručili su Katalonci, koji očekuju da pojačanje iz Juventusa opravda osmicu na leđima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.