Arturo Vidal je novi igrač Intera
Foto - EPA

Sutra stiže u Milano

Arturo Vidal je novi igrač Intera

M. Šljivak

Arturo Vidal sutra će postati novi igrač Intera.

Inter je postigao dogovor sa Barcelonom oko angažmana iskusnog čileanskog fudbalera i on će postati novi član Nerazzurra.

Vidalov dolazak u Milano očekuje se sutra. On će obaviti ljekarske preglede, a zatim će potpisati ugovor sa italijanskim klubom.

Barcelona će u ovom transferu inkasirati svega milion eura, ali će se kao i u slučaju Ivana Rakitića osloboditi velike plate.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vidal je u Barceloni zarađivao čak devet miliona eura po sezoni.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Bajernovac
i ovaj panj prodje kroz dobre klubove a veliki kloc od igraca prgaviji od Gatuza,,,
2 4
YouTalkinToMe
Nesto dobro i barceloni da se desi.
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi