Sutra potpisuje za Inter

Arturo Vidal stigao na ljekarske preglede u Milano

Endin Čaušević

Čileanski fudbaler Artoru Vidal nalazi se na izlaznim vratima Barcelone i karijeru će nastaviti u Interu.

Vidal je jedan od igrača koji je otpisan od strane Ronalda Koemana u katalonskom klubu, te je dobio poruku da može tražiti novi klub. Čileanac je odlučio da se vrati u Seriji A i prihvati ponudu Intera.

On je večeras stigao na aerodrom u Milanu, a za sutra su zakazani ljekarski pregledi u trening centru Intera. Očekuje se da će potpisati ugovor na tri godine s Interom.

Zanimljivo je da je Barcelona uradila sve samo da se riječi Vidala, te će ovaj transfer iznositi svega milion eura uz nekoliko bonusa što se tiče nastupa Čileanca u dresu Intera.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.