Juventus hladnokrvno poručio Suarezu da nema ništa od transfera

Izabrali Džeku

Juventus hladnokrvno poručio Suarezu da nema ništa od transfera

E. Čaušević

Urugvajski napadač Luis Suarez će i naredne sezone nositi dres Barcelone, te od odlaska u Juventus nema ništa.

Ronald Koeman je prije nekoliko sedmica poručio Suarezu da ne računa na njega što je itekako iznenadilo javnost. Urugvajac je tražio raskid ugovora kako bi kao slobodan igrač napustio klub, ali na kraju nije postigao dogovor s Barcelonom.

Sada je jasno da će Suarez ostati u Barci još jednu sezonu koliko mu traje ugovor, te će narednog ljeta bez obeštećenja moći da pređe u neki drugi klub. Suarez je htio ovog ljeta da ide u Juventus, te je pregovarao sa Starom damom, ali na kraju je to propalo.

Urugvajac je na sve načine pokušao da raskine ugovor s Barcom i pređe u Juve, a kada je vidio da od toga nema ništa tražio je od Juventusa da plate obeštećenje koje traži katalonski klub.

Potražite više informacija na temu La Liga:

No, kako jutros piše Mundo Deportivo iz Juventusa su to odmah odbili, te su nakon novih poziva Suareza i njegov agenta odlučili jasno da poruče Urugvajcu da je Edin Džeko njihov prvi izbor, te da su odustali od njega.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi