Barcelona prodala Nelsona Semeda
Foto - EPA

Ide u Englesku

Barcelona prodala Nelsona Semeda

M. Šljivak

Ekipa Barcelone prodala je Nelsona Semeda.

Portugalski desni bek karijeru će nastaviti u redovima engleskog Wolverhamptona, a transfer će biti uskoro službeno potvrđen.

Semedo će početkom sedmice proći ljekarske preglede u Wolvesima sa kojima će potpisati ugovor do 2025. godine.

Tako će 26-godišnji defanzivac povećati koloniju portugalskih fudbalera u Wolverhamptonu, a Barcelona će moći da počene pregovore sa njegovom zamjenom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Trenutno se vode pregovori sa igračem Ajaxa Seginom Destom, ali interes za ovog momka pokazuje i Bayern, pa je pred Barcom težak zadatak.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GiS
Wolverhampton ili ti ga Portugalska reprezentacija
7 0
milozadrago
pa imali ko u barsi pameti prodali semeda ostavili roberta.
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi