Može biti zadovoljan

Pirlo se jučer obradovao Morati, a danas je na treningu dobio još bolje "iznenađenje"

Admin Čaušević

Andrea Pirlo je trenersku karijeru počeo ubjedljivom pobjedom nad Sampdorijom. Juventus je oduševio u prvom kolu nove sezone i slavio je sa 3:0. 

Za Pirla na klupi pravi izazovi tek slijedi, a prvi je već u nedjelju kada će Stara dama gostovati Romi na Olimpicu i na suprotnoj strani će imati nesuđeno pojačanje, Edina Džeku.

Pirlo je tražio napadača proteklih sedmica, a dobio ga je jučer u liku Alvara Morate, a na današnjem treningu ga je dočekalo još bolje iznenađenje.

Naime, Paulo Dybala je odradio kompletan trening sa saigračima nekon nezgodne povrede butnog mišića i bit će u konkurenciji za derbi s Vučicom.

Dybala je jedan od najboljih igrača Serije A i sigurno će predstavljati veliko pojačanje za Juventus u nastavku sezone, a bit će interesnatno vidjeti na koji način ga Pirlo planira koristiti.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.